פתרון מושלם - סרטוני הבזק!
- עו"ד ליאת קיסר גרשט

- 13 באוג׳
- זמן קריאה 1 דקות
שתי עובדות מתנגשות ופתרון:
למטפלים אין זמן פנוי. הלחץ, האינטנסיביות, וכל תחלואי המערכת המוכרים, יוצרים עומס עבודה משמעותי
המטפלים חייבים ללמוד, להתעדכן מקצועית ולהכיר את הסטנדרטים בתחום עיסוקם.
והפתרון?!

לפני 3 שנים הושקה סדרת "סרטוני הבזק", מתוך מטרה לשים דגש ממוקד על סוגייה מדיקו-לגאלית ספציפית, לחדד אותה ולתת דגשים פרקטיים להתנהלות בשטח – וכל זה בשלוש דקות מקסימום!
עד כה פורסמו 6 סרטונים שכאלו, המתייחסות להיבטים נקודתיים של תיעוד בגיליון; הסכמה מדעת; סודיות; סטנדרט סביר ועוד.
מעבר לתועלת בסרטון קצר המותאם ללוח זמנים צפוף, יכולים סרטוני הבזק לשמש גם כפתיח לדיון בישיבת צוות, למשל, כנקודת מוצא להתייחסות לנושא מסוים, וגם ככלי עזר לריענון הסוגייה עבור סטודנטים מחד, ומטפלים ותיקים מאידך.
לפני כשנה וחצי עלתה גם סדרת "לנווט בעולם משתנה": הפעם התכווצו הסרטונים לדקה אחת בלבד, כשהם מיועדים להבהרה של עדכוני חקיקה וסטנדרטים משתנים (כמו למשל השינויים שבוצעו לגבי תעודות מחלה או מאגר החיסונים הלאומי).
כל הסרטונים (קצרצרים וארוכים יותר) זמינים לצפייה ללא עלות באתר זה (תחת "פרסומים" - סרטוני הדרכה), ובערוץ ה-YouTube של המצפן המדיקו-לגאלי (מוזמנים להירשם כמנויים ולקבל עדכון על כל סרטון חדש).
צפייה נעימה!



תגובות